Monday, November 8, 2010

Nέα Δημοκρατία - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Ρηγίλλης - Σύγχυση με Ψωμιάδη

ΑΡΗΣ ΡΑΒΑΝΟΣ | Κυριακή 7 Νοεμβρίου 201


Αίσθηση προκάλεσε στη Ν.Δ. η πρωινή δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Π. Ψωμιάδη που εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα που εφαρμόζουν στρατηγική διλημμάτων και έκανε έκκληση για στροφή του ενδιαφέροντος στην ατζέντα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
«Τα δύο μεγάλα κόμματα δείχνουν ανούσια διλήμματα και ο λαός πρέπει να εκφράσει την άρνησή του σε αυτά. Να δοθεί έμφαση στα προβλήματα της αυτοδιοίκησης μακριά από τα κόμματα. Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν μπορούν να περιμένουν”, τόνισε, εν μέσω των σεναρίων ότι ετοιμάζει πολιτική κίνηση μετά τις εκλογές.
Ο κ. Ψωμιάδης αποκάλυψε επίσης ότι είχε συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή χωρίς να αναφερθεί στο περιεχόμενο της συζήτησής τους αλλά στήριξε ουσιαστικά τον κ. Σαμαρά, λέγοντας: «Η ΝΔ έχει πρόεδρο, τέλος».
Οι αναφορές του κ. Ψωμιάδη δημιούργησαν εσωκομματική αναστάτωση για τη σκοπιμότητα της δήλωσης του νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναγκάστηκε εν συνεχεία να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση, ρίχνοντας το «ανάθεμα» στους δημοσιογράφους!
«Κύκλοι του δημοσιογραφικού χώρου έσπευσαν να παρερμηνεύσουν για ακόμη μία φορά τα λόγια μου. Ορισμένοι θέλουν να βλέπουν προβλήματα που δεν υπάρχουν μέσα στην ΝΔ. Σήμερα είναι ημέρα εκλογών» τόνισε και συμπλήρωσε: « Το λόγο έχει ο λαός. Στηρίζουμε Σαμαρά, είμαστε με τον Αντώνη Σαμαρά.. Το είπα και το ξαναλέω. Η ΝΔ έχει πρόεδρο. Τέλος! Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό».


No comments:

Post a Comment