Tuesday, November 9, 2010

Καλαφάτης εναντίον…Ψωμιάδη!


Aπό που μας προέκυψε αυτό πάλι...?
 
Η τοπική ΝΔ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας Δημήτρη Βαρτζόπουλο προωθεί το σενάριο Καλαφάτη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


Από το μεσημέρι στο πολιτικό γραφείο ενός πρώην υπουργού Μακεδονίας Θράκης άναψαν τα τηλέφωνα.

Οι πληροφορίες της Voria.gr επιβεβαιώνονται εμμέσως πλην σαφώς από τη σιωπή στελεχών του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, που όμως εδώ και καιρό κάνουν λόγο για αλλαγή του σκηνικού και των προσώπων, με πρώτους και καλύτερους τους Παπαγεωργόπουλο και Ψωμιάδη! Ο πρώτος, όπως είναι γνωστό, αποτελεί ήδη…παρελθόν για το Δήμο κι ο δεύτερος «απειλείται» μέσω των ΜΜΕ από την ηγεσία του κόμματός του!

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καλαφάτης έγινε βουλευτής, όταν ο κ Ψωμιάδης άδειασε το έδρανο της ΝΔ λόγω της καθόδου του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση! Εκτός από δικηγόρος, παντρεμένος με πόντια δικηγόρο, πατέρας δυο παιδιών, «πουλέν» του Παπαγεωργόπουλου και πρώην δημοτικός σύμβουλός του, είναι δυνατός αντίπαλος, διότι έκανε τη «διατριβή» του στον ΠΑΟΚ, ομάδα που από μόνη της «βγάζει» κόμμα. Ως υπεύθυνος επικοινωνίας του δικεφάλου «περπάτησε» παντού, ενώ στις τελευταίες εκλογές ανέβασε πολύ τα ποσοστά του. Λόγω δε της θέσης του στο πρώην υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, έμαθε από μέσα έξω και ανακατωτά όλες τις πτυχές της πολιτικής, γεγονός που τον καθιστά εξαίρετο υποψήφιο στα μάτια τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και των Μακεδόνων ψηφοφόρων.
© VORIA.GR

No comments:

Post a Comment