Sunday, October 3, 2010

O Iakxos: ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟΝ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

from Serres Blogs

ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η πολιτική οντότητα του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ είναι γνωστή και περιορίζεται σε πράξεις εντυπωσιασμού και ψευτομαγκιάς. Ψηφίστηκε όμως δις από αυτόν τον απίστευτα κατευθυνόμενο και παραπλανημένο λαό , ως ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αυτό μέχρι τώρα στην ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που βιώνουμε το Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ θα ξανακερδίσει και θα διαχειριστεί με τον γνωστό παπατζίδικο τρόπο του τις αντιδράσεις που θα ξεσπάσουν από τους ΑΓΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για τις επικείμενες ταπεινωτικές υποχωρήσεις που θα αναγκαστούμε εκβιαστικά να κάνουμε στα Εθνικά μας θέματα.
ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ λοιπόν ο κ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ «με ολίγον» από Λ.Α.Ο.Σ και κομμουνιστικές ψευδοκορώνες λαϊκισμού εκφράζει το σύνολο της πολιτικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

Επέλεξε για ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ του τον κ. ΜΩΥΣΙΑΔΗ , τον οποίο οι συντοπίτες του Σερραίοι αποδοκίμασαν για την πολιτική του , διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να το αρνηθεί στον ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Νομού, τον 81χροινο κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Επιτρέπει σε ανθρώπους επιπέδου «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ» να υπερηφανεύονται για την «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΓΡΑΒΑΤΑΣ».

Συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του «ΚΑΠΟΙΑ» κ. ΔΑΓΚΟΥ , πολιτευτή του Λ.Α.Ο.Σ θέλοντας να αποδείξει πόσο υπερκομματικός και πόσο αυτοδιοικητικός είναι. Κινείται περίπου ως ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΣ σε πάσης φύσεως τηλεοπτικές εκπομπές συνεισφέροντας έτσι στην εξαθλίωση της εικόνας της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας γενικότερα. Κύριε ΨΩΜΙΑΔΗ αν έχετε πραγματικά κότσια, έστω και αν σα λείπει το επίπεδο (γενικά το επίπεδο μην παρεξηγηθώ) ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ για το τι θα κάνετε ( πως θα αντιδράσετε) σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (ονομασία της FYROM). ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ή ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΤΙΜΗ" ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Όσο δε για τον νομό μας μην ανησυχείτε , ο "ΘΕΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ" τα φρόντισε όλα για όποιον ή όποια το χρειαστεί. Για την δε πόλη μας , εκλεκτός της καρδιάς του και των επιδιώξεών του κ. ΜΗΛΙΔΗΣ , απόλυτο πιόνι, ξενόφερτος και υποτακτικό, με την προσθήκη μάλιστα ανθρώπων κατάπτυστων όπως ο κ. ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ . Ο κόσμος τα ξέρει αλλά παρ’ όλα αυτά είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα παραπλανηθεί, πάλι θα εξαπατηθεί, πάλι θα σας ψηφίσει και πάλι θα εκλεγείτε.

1 Οκτωβρίου 2010 12:18 μ.μ.
Εύστοχο σχόλιο αναγνώστη του blog, το οποίο προσυπογράφω ... iakxos

No comments:

Post a Comment